GUNS 'N ROSES - Chinese Democracy (ревю)  

Posted by Svuio in ,

И така след 14 години Chinese Democracy се появи. Аз се питам защо? Само заради парите? Можеха да ни оставят да си чакаме завинаги. Мистерията около издаването на албума си беше далеч по-интересна отколкото самия него.

Не искам да ме разбирате погрешно. Chinese Democracy е един не лош рок/метъл албум, който става за слушане и не предизвиква гадене. Но само до тук. А от GUNS 'N ROSES се очаква повече. Много повече. А и имаха достатъчно дълго време. За съжаление GUNS 'N ROSES остана само с Axle. Оказва се, че той не е достатъчен когато ги няма Slash и останалите от оригиналния състав.

Axle вече няма онзи пронизителен глас, който те пронизваше като любовна стрела. В някои парчета има отвратителни техно елементи. Музиката им е не е на нивото за група от подобна класа или поне за групата, която познаваме. Сравнени с парчетата от едно време, сегашните са някак простички и подходящи за пускане по радиото. Мамка им и кинти!

Рифовете на места не са лоши или пък солата, но не са от класата на тези на Slash. То и как да бъдат....

Общо взето Chinese Democracy си заслужава да се чуе 2-3 пъти само заради името на бандата и уважение към историята им. Която май е единствената причина за доста добрите продажби през първата седмица от излизането на диска...

6 Какво мислиш?

Чух част от албума и въобще не бях впечатлен.

Фен съм на Гънс още от Апетит за разрушение. Честно казано съм разочарован от новия албем. Не стига, че Аксел пуска албум, който е под шапката на Гънс, а всъщност само той е представител. След двойният им албум и спагетите Гънс не са същите, няма и да бъдат.

Да бе мен, има няколко ценни момента, ама като чух тия индъстриъл елементи направо ме заболя главата, викам си "Мерилин Менсън ли ще пее ?".
Като четох на едно-две места, че партиите на Слаш всеки начинаещ китарист можел да ги изсвири, си отговорих на въпроса за кой тип помияри е насочен албума. Дано да има продажби, все пак Аксел си е Аксел напук на всички.

на автора му доставя болно удоволствие да пише Axle.. <.< На мен пък албумът ми харесва..

Анонимен, да, автора е допуснал грешка в изписването на името. Иначе за всеки влак си има пътници, включително и за този. Фактът обаче, че албумът не струва, ако го сравниш с който и да е от предишите, си остава.

Mariq Barghikova   says July 18, 2013 at 2:18 PM

Chinese Democracy e neshto novo i razlichno!Zashto ne se nauchim da uvajavame razlichnite ot nas!Plus tova Guns vinagi sa bili originalni v tova otnoshenie!Da i az imam pretencii za zvukovite efekti,no puk taka Axl izrazqva sebe si!! A tova e chast ot haraktera mu!!1 Za men albumyt e po-savremenen rok,vse pak vremeto trqbva da si kaje dumata.Inache Guns nqmashe da sa syshtite.A otnosno chlenovete - starite moje malko da ni lipsvat,no opredeleno novite zasluzavat vnimanie! Nali Duff,Slash,Izzy imat solovi proekti.Kakvo se oplakvate!Otnosno Adler toi sviri v grupa i noviq im album e "Album na meseca"! No "Cinese" e mnogo originalen.Ima pesni kato "This I love",There was a time,Madagascar',Sorry,Oh My God,koito sa za poveche ot 1-vo mqsto v klasaciite!Chinese Democracy syshto e super!!!

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация