Lars Ulrich за новия албум на METALLICA: "James има 700 рифа"  

Posted by Svuio in ,


Известното английско списание Metal Hammer публикува обширен материал за новите неща около METALLICA . По този повод те разговарят с гласа на бандата - Lars Ulrich. METALLICA влизат в студио по-късно този месец, ето какво казва Lars за плановете им:

"Ами какво искате да ви кажа? Очевидно не мога да говоря за това. Познавате ме - ако можех - щях да говоря. Ще видим...Това е нещо...Ще видим какво ще излезе. Ако има нещо, вие ще сте еди от първите да го разберете."

Дали проектът включва нещо ново? (Kirk Hammet беше казал пред Rolling Stone, че бандата по-скоро прави проект, отколкото нов албум).

"Хм, нещо ново? Ами не е задължително. Зависи как го погледнеш. Не бих го нарекъл нещо ново. Вие момчета ще сте там когато сме готови да го обявим. В момента няма нищо за казване. Колкото до Кърк - караме го да прави по десет лицеви опори всеки ден преди репетиции."



Има ли готов нов материал?

"James ми каза в Австралия, че има 700 нови рифа. Това си беше поразително. Когато говорих с него вчера ми каза, че през последните няколко седмици отново свири на китарата си. А когато James настрои китарата си, изкарва от три до пет рифа, които могат да се използват. Направо си е стряскащо. На James не му е позволено да свири на китара без да бъде записван. Буквално! Имаме и часове записан материал от репетиционната. След концерта в Indio ще трябва да се съберем и да видим какво сме събрали през последните две години и половина. Имаме много рифове и материал, от които се надявам да се роди следващия албум на METALLICA. Когато просто си забиваме, вместо да "пишем" нещата са някак по-естествени и истичат по-лесно. Можем да използваме останалите рифове за рингтонове. Ще си направим сайт: SpareRiffs.com".

1 Какво мислиш?

James е най- големият!!!!

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация