Официално: Anette Olzon не е част от NIGHTWISH  

Posted by Svuio in


NIGHTWISH разпространиха следното изявление, с което обявиха, че вокалистката Anette Olzon вече не е чат от бандата:

"Още една глава от историята на NIGHTWISH беше затворена. NIGHTWISH и Anette Olzon решиха да поемат по различни посоки, в разбирателство, за доброто на всички засегнати.


В последно време стана все по-очевидно, че посоката и нуждите на бандата бяха в противоречие и това доведе до състояние, от което не можем да се възстановим.

NIGHTWISH няма намерение да анулира предстоящите концерти и затова решихме да доведем заместник, започвайки от Сиатъл на 1 октомври. Нейното име е Floor Jansen (ex-AFTER FOREVER, REVAMP)от Холандия и тя любезно се съгласи да ни помогне да завършим турнето Imaginaerum.



Floor Jansen



Изцяло сме отдадени на това пътешествие, това състояние на духа и сме сигурни, че това ще доведе до светло бъдеще за всички.

Нетърпеливи сме да посрещнем предстоящите приключения и сме изключително доволни от двата албума, които споделихме заедно."


По всичко обаче личи, че раздялата не е минала толкова миролюбиво. Поради здравословни проблеми и хоспитализиране Anette не можа да пее на последното шоу в Денвър на 28 септември, заменена от Elize Ryd (AMARANTHE) и Alissa White-Gluz (THE AGONIST) пътуващи с KAMELOT като бек-вокалистки на същото турне.

Anette Olzon


Olzon изрази недоволството си в личния си блог:

"Никога не са ме питали дали съм съгласна да използват Elize и Alissa за този концерт. Не мисля, че това беше добро решение и съжалявам за всички вас, които дойдоха да видят цялата банда, но получиха нещо друго. Аз обаче бях много болна и това решение не беше мое.

Това е просто музика. Това е животът и понякога се разболяваме и концерти се отменят. Rihanna не би поискала Britney Spears да пее вместо нея, ако се разболее. Да се смята, че едно шоу е по-важно от човека за мен е напълно непонятно."


 Tuomas Holopainen






1 Какво мислиш?

Хм....ами сега? Как ли ще се справят?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация