TWISTED SISTERS - Няма да има нов албум  

Posted by Svuio in


Китаристът на TWISTED SISTERS, Eddie Ojeda даде интервю за Sleaze Roxx. Ето и част от него:

Току-що се завърна от европейско турне с Vampires Rock. Как се оказа въвлечен в това?

- Ами бях въвлечен от Paul Crook, който сега свири с MEAT LOAF, а преди свиреше за малко с ANTHRAX. Чрез него се срещнах с главния човек на Vampires Rock Steve Steinman. Срещнахме се във Вегас и поддържахме връзка.

Що за шоу е това?

- Нещо подобно на Rocky Horror, но не толкова гейско. Свирим доста рок химни. По време на шоуто ще чуете QUEEN, BON JOVI, WHITESNAKE, както и по-бързи неща. Наистина невероятно шоу. Имаме три момичета от общо 11-12 души екип. Има група свиреща на живо на сцената. Аз свиря на китара заедно с още двама китаристи. Определено мога да кажа, че се забавлявам с участието си. Това е някъде между театъра и концерт на живо.


Добре, какво следва за теб?


- Имам намерение да започна работа по самостоятелно CD. Бих искал да направим и едно турне с MICHAEL SCHENKER. Ще видим какво ще стане. Няма да има нов албум с TWISTED SISTERS. оправяме се с материала, който имаме и не се опитваме да задвижим колелото отново.

Значи смяташ, че това никога няма да стане?

- Никога не казвам никога, но не виждам как това ще стане скоро, но ще видим. Възнамерявам да продължа да записвам, така че очаквайте нови неща от мен.

Цялото интервю тук

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация