HALLOWEEN се разделиха с китарист  

Posted by Svuio in


HALLOWEEN качиха следното съобщение на официалния им сайт:

"Поради различия в артистичната насока HALLOWEEN и Donny Allen (китари) взеха решение да се разделят. Donny беше част от тази група 16 години и ние го обичаме като брат, той винаги ще бъде част от нашето семейство и му желаем само най-доброто. Късмет Donny!

Изключителният китарист от MOURNING SUN/NIGHT CREATURE Don Guerrier както и Shawn Moore от ABANDON се присъединиха към групата. Само след една репетиция с тези двамата, ние бяхме направо разбити от звученето им и вече сме въодушевени от перспективите, които те носят със себе си. Нямаме търпение да излезем в този състав за няколко шоута, сигурни сме, че ще ви отнесат, точно както направиха с нас.

Близо сме до завършването на новия ни диск Terrortory. Базисното миксиране е готово, редакцията почти, а солата се приключват в момента. Има няколко наистина хубави изненади в този диск и знаем, че всички вие, фенове на метала от Детройт ще харесате. Тпва е всичко, което можем да кажем засега. В момента, ч в който имаме завършени записи, ще качим няколко парчета, достъпни за всеки да ги чуе.

Снимка: halloweentheband.us

2 Какво мислиш?

правилното име на групата е Helloween

www.helloween.org

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация