James Heitfield: "Роб допринесе повече от Jason"  

Posted by Svuio in


Mtv.com публикува следната история по повод новия албум на METALLICA.

Въпреки, че е част от групата само от пет години, новият басист Robert Trujillo участва с таланта си в новия албум на групата Death Magnetic, който излиза на 12 септември.

Преди да замести предишния басист Jason Newsted през 2003-та, Trujillo свири с групи като SUICIDAL TENDENCIES, INFECTIOUS GROOVES, BLACK LABEL SOCIETY, ALICE IN CHAINS' Jerry Cantrell и Ozzy Osbourn. Robert както можете да си представите нямаше търпение да допринесе за новия материал на METALLICA след като прекара години с групата по турнета. И той е горд с това, което е постигнато от METALLICA по Death Magnetic.

"Чувствам, че има много живот в парчетата с наистина здраво звучене." каза Trujillo за Mtv миналата седмица. "Забавлявахме се много, материалът е динамичен и нямаме търпение да го представим на света. Беше страхотно изживяване."

"Да се сработя с тях (METALLICA)беше първият етап на това изживяване, а след това да мога да създавам с тях беше чудесно преживяване. Това е най-доброто училище за музикално аранжиране в метъла и рока, което можете да си представите. Натрупах огромен опит...Не мога да го сравня с нищо."

Но какво да кажем за движещата сила на бандата, фронтменът James Hetfield и барабанистът Lars Ulrich. James като, че ли го каза най-добре:"Без да обиждам Jason, но Rob вече допринесе в студиото, много повече отколкото Jason за 14 години."

В типичен стил Ulrich добавя:" Няма как да оцениш Rob, без да намесиш факта, че имаше нещо не съвсем наред с предшественика му, но в същото време аз изпитвам единствено уважение и обич към Jason. Rob е с нас от пет години и всичко изглежда толкова лесно.

Адмирациите обаче не спират до тук. Китаристът Kirk Hammett казва, че усеща Trujillo така сякаш той винаги е бил с групата.

"Понякога поглеждам към него докато свири на бас на сцената и чувствам, че винаги е бил там - неговото поведение , личност, всичко си пасва наистина много добре. Той ни е като дар от Бога".

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация