Ревю: YNGWIE MALMSTEEN - Perpetual Flame  

Posted by Svuio in , ,

Няма да открия топлата вода като кажа, че Yngwie Malmsteen е смятан за един от най-добрите китаристи в света. И с право! Доказва го и най-новият му албум Perpetual Flame, който излезе на 14 октомври.

За тази тава Yngwie е наел чудесен вокалист като Ripper Owens. Не са много тези, които са по-добри от него. Той се вписа чудесно и в JUDAS PRIEST и в ICED EARTH, но трябваше да напусне когато Rob Halford и Matt Barlow се върнаха в групите си.

Сега Owens е вокалист на групата на Yngwie Malmsteen, заменяйки Doogie White и мамка му, пасва чудесно. В Perpetusl Flame се забелязва и името на Derek Sherinian - бивш кийбордист на DREAM THEATER.

Китарата на Yngwie и пеенето на Owens си пасват идеално в този албум. В него има всичко, което се очаква от фигура като Yngwie - зашеметяващи рифове и сола на световно ниво. Като легенда в китарното изкуство той винаги ще бъде актуален за професионалистите. Но, за да привлече широката публика му трябва нещо повече от китарата му и Perpetual Flame ни го дава. Песните са изключително мелодични с няколко наистина запомнящи се припева.

В едно от интервютата си Malmsteen казва, че все още има голямо желание да се занимава с това, нещо което си личи в Perpetual Flame. В комбинация с вокалите на Owens този албум е един от най-добрите му в последните десетина години.

Релийз: 14 Октомври
Лейбъл: Rising Force Records

01. Death Dealer
02. Damnation Game
03. Live To Fight (Another Day)
04. Red Devil
05. Four Horsemen (Of The Apocalypse)
06. Priest Of The Unholy
07. Be Careful What You Wish For
08. Caprici Di Diablo
09. Lament
10. Magic City
11. Eleventh Hour
12. Heavy Heart

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация