NIGHTWISH празнуват с Хамилтън и Ковалайнен  

Posted by Svuio in

Малко необичайна гледка можеше да се види в падока на Формула 1 на състезанието за Гран При на Бразилия в Сао Паоло през изминалия week-end. Вместо обичайните полуоблечени мацки в бокса на Макларън можеха да се видят едни момчета с дълги коси и черни дрехи. Финладските звезди от NIGHTWISH имаха честта и удоволствието да се докоснат до магията на Формула 1.

Този шанс им бе предоставен от финландския пилот на Макларън Хейки Ковалайнен, който освен, че ги разходи в ранни зори из пистата и бокса ги запозна и с новия световен шампион Люис Хамилтън. Оказа се, че Хамилтън харесва музиката им. Въпреки това на партито в чест на шампиона хеви метъл не е имало, защото като DJ се е изявявал бащата на Хамилтън, който е пускал само класически диско хитове. На партито са били Хейки, Луис и гаджето му Никол Шерцингер и разбира се NIGHTWISH.

Ето какво казва Tuomas Holopainen, лидерът на NIGHTWISH за събитието: "Впечатлен съм от цялата организация. Хейки ни събуди още в 07:30 сутринта и ни показа падока и командния център на отбора му. След това ни обясни как функционира болидът му и ни представи на Люис Хамилтън, който дори се оказа фен на музиката ни."

В момента NIGHTWISH са на турне в Южна Америка, а в началото на следващата година се завръщат в Европа. Засега единствената потвърдена дата на сравнително близко за нас място е концертът в Загреб на 2 април.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация