ARKONA започват записи на нов албум  

Posted by Svuio in ,


Руските фолк метъли от ARKONA направиха следното изявление на страницата си в MySpace:

"Arkona започна записите на своя пети албум, озаглавен Goi, Rode, Goi!, който ще включва 12 парчета с обща продължителност повече от 70 минути. Музикално, албумът ще продължи концепцията от предишните два, но ще се появи нещо ново в аранжимента - групата покани струнен оркестър и истински хор. Списъкът с поканените музиканти е вече познат: всички живи партии с етнически инструменти са изпълнени както преди от Vladimir Cherepovskiy - специалистът по старинни инструменти и музика. На акордеон свири Alexander "Olen'" Oleinikov от групата Kalevala. Групата планира да разшири списъкът с инструменти с такива, които никога не са използвани преди като тъпани поръчани на Dmitriy Ravich и арфа.

Специалния момент в новия албум е песен дълга 15 минути - Na Moey Zemle (На моята земя), нещо като езическа метъл опера за пътуванията на Слав из Европа. Гост-вокали се изпълняват от Skyforger (Латвия), Obtest (Литва), Manegarm (Швеция), Menhir (Германия), Heidevolk (Холандия). Дизайна на новия албум е вече готов и скоро ще бъде представен от добре познатия художник Kris Verwimp.

Албумът ще бъде издаден от Napalm Records не по-рано от края на пролетта на 2009г. Все още се водят разговори относно издаването му в Русия."

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация