THE GATHERING с нова вокалистка и нов албум през април  

Posted by Svuio in

THE GATHERING с нова вокалистка и нов албум през април.


Барабанистът на THE GATHERING Hans Rutten разпространи следното съобщение на официалния сайт на групата:

"Чакането свърши. Всъщност...почти!

Щастливи сме и горди да съобщим, че деветият ни студиен албум ще излезе през април 2009г.. албумът ще се казва The West Pole. Вероятно сте любопитни кой ще е пее. Намерихме си нова вокалистка, а ще има и две гостуващи такива.

Представяме си, че хората са нетърпеливи да чуят част от новата ни музика. Ние обаче няма да качваме нови песни онлайн тази година. Причината за това е, че някои от гост музикантите не са записани, а ние предпочитаме да представяме само завършени версии на песните. В момента, в който миксираме и мастерираме албумът, ще качим няколко песни в интернет и разбира се, ще ви информираме с подробностите. Вярваме, че след като чуете новите песни, ще се съгласите, че чакането си е струвало.

Ние сме много, много гордни и вярваме, че сме направили нещо специално. Албумът е продуциран от René Rutten, ще съдържа 9 парчета и ще бъде издаден от нашата собствена компания Psychonaut Records. Ще бъде много краен, рок ориентиран, жив албум. Типичен за the Gathering, но с много нови елементи. И този път ще наблегнем на китарите. Със сигурност.

The West Pole ще бъде в наличност щрез нашия онлайн магазин един месец преди официалното си излизане. Точно както и за A Noise Severe (DVD), ще направим специални пакети. Повече новини ще има скоро.

Пожелаваме ви хубава Коледа и страхотна Нова година!

Наздраве,'
От името на the Gathering,
Hans Rutten

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация