IN FLAMES: "Ние не сме радио група и няма да продадем милион албума за една нощ"  

Posted by Svuio in ,

Maine Campus направиха интервю с басиста на IN FLAMES Peter Iwers. Ето и малка част от него:

Вие момчета имате наистина силна работна култура. Наскоро в интервю MESHUGGAH коментираха, че възнамерявате да направите 260 концерта за година, докато те са значително по-скромни с около стотина. Та защо го правите?

Ами точно както го каза: работна култура. Имам предвид, че с това си изкарваме хляба, правим го отдавна, а и не сме някоя радио банда, която да продаде милион албума за една нощ. Трябва да работим, трябва да свирим, а това е добре защото заради това започнахме, харесва ни да свирим на живо. Единствения недостатък е, че по време на тези 260 концерта си далеч от семейството, но пък те се отнасят с голяма доза разбиране.


В самото начало когато бяхте малка група и свирихте около Гьотенбург защо го правихте на английски?


Ами предполагам защото всички останали го правеха. Това е най-добрия начин нещо да достигне до останалия свят, все пак всички разбират английски.

Всички искат да знаят какво мисли една метъл група по въпроса: как намираш новия албум на METALLICA Death Magnetic?

Смятам, че е много добър албум. Първият път забравих първия сингъл, помниш ли го?

The Day That Never Comes?

Да. Първият път като чух това си казах какво по дяволите е това? Ако не беше маркирано Metallica никой не би изпял този боклук. Така си помислих. Но след това като чух албума още няколко пъти и специално тази песен осъзнах, че е много добър. Някои хора искат да ги затрият, да ги смажат, каквото се сетиш, защото те са най-голямата група в целия свят. Миналия път извадиха доста лош диск, но този е много добър. Макар, че никога няма да бъде като черния албум или като . . . And Justice For All. И мисля, че хората, които очакват това винаги ще бъдат разочаровани.


Останалата част от интервюто прочетете тук.


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация