Основателят на TRISTANIA, Østen Bergøy: "Екстремизмът, лудостта и хаоса ме привличат"  

Posted by Svuio in


Основателят на TRISTANIA, Østen Bergøy направи следнота изявление относно предстоящия албум на групата и процеса на писането на текстове на песни като цяло:

"
Да бъда основен текстописец в Tristania е едновременно чест и проклятие. Знам, че повечето от нашите фенове четат текстовете ни и дори ги знаят наизуст. Това е много трогателно. Продължавайте да го правите.

Тъмната страна на факта, че повечето от вас знаят текстовете, е че ние не можем да напишем някакви глупости и да очакваме да ни се размине. Не че искаме да пишем глупости, разбира се. Ние всички искаме всяка дума да е на мястото си, да съдържа поезия и да има значение за всяка песен и за света. И за всички вас, момчета.

Завърших текстовете за около половината от новите песни - шест или седем от тях. Засега няма shubiduas или shalalas, или yeahyeahyeahs. И аз не мисля, че ще има такива.


Мариангела, Оле, Андерс, Еинар и аз направихме всички вокали и това огромно разнообразие - тази широта от идеи - направиха предизвикателството от писане на текстове дори още по-голямо отколкото беше преди. Новите песни са много силни и думите отразяват настроение.

В най-добрите си моменти успявам да изградя песента, да и придам вкус, дълбочина и смисъл. В най-лошите - текстовете са ужасни и се нуждаят от пренаписване и преосмисляне. Когато се налаго това, съм доста раздразнителен и постоянно се оплаквам.

Освен никога неподходящите теми за прецакани връзки и чувството, че съществуването няма значение, аз се опитах да си представя че съм на друго място - по-екстремно място в света, да разбера и пресъздам какви хора биха минали през такива места. Екстремизмът, лудостта и хаоса ме привличат. Не мисля, че искам да бъда по-конкретен от това, в този момент.

Надявам се, че
новия ни уебсайт ви харесва колкото и на нас - Тинко и екипът му свършиха добра работа - ще се постараем да Ви предоставим новини за напредъка на новия албум скоро. Все още албумът няма име. Ще ви го съобщим венага щом намерим идеалното.

Някои заглавия на песни: 'Patriot Games', 'Year Of The Rat', 'The Emerald Piper', 'Sirens'.

Надявам се да ви видя скоро всички. "


Остен

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация