Urban Grey с нови парчета преди In Flames!  

Posted by Svuio in ,


Един от басистите на BG бандата Urban Grey, която ще е подгряваща в предстоящия концерт на In Flames в София на 29-ти март, сподели пред организаторите на събитието, че групата няма търпение да чуе шведската петорка на живо. Миналата година им се случило да пропуснат участието на бандата на сцената на Калиакра Рок Фест, и за това сега всички са щастливи, че няма как да повторят пропуска си. Всички от Urban Grey се оказват големи фенове на In Flames и са особено горди, че ще са единствената съпорт банда на шведите в неделя. Нашите момчета добавят, че вече са готови с репертоара за 29-ти и обещават да изненадат феновете и с няколко съвсем нови авторски парчета.

От страна In Flаmes, стана ясно, че вместо титулярният китарист Jesper Strömblad на сцената ще видим и чуем китариста Niklas Engelin. Niklas е бивш член на бандата и с лекота ще замести Jesper, в източно европейското им турне, което стартира на 25-март от Загреб. На феновете в София In Flames се заканиха да дадат всичко от себе си, и дори обещават с усмивка Niklas да свири по-яко от оригинала.

Организаторите от Жокер медиа и Община Каварна напомнят, че билетите за концерта са с цена 35лв са на привършване, но все още могат да се намерят в Билетния център в НДК, в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. На 29-ти март, в деня на концерта цената на билета ще бъде 45лв.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация