GOD FORBID официално потвърдиха раздялата с китарист  

Posted by Svuio in


С официално изявление GOD FORBID обявиха, че дългогодишния китарист на групата Dallas Coyle ги напуска и ще бъде заменен от Kris Norris (екс Darkest Hour), който засега ще свири на започващото турне с LAMB OF GOD.

Другият китарист и брат на Dallas коментира: "Имаше много слухове дали Dallas е напуснал GOD FORBID. Вярно е, Dallas напусна бандата. Отне ни няколко дни да потвърдим това окончателно и да решим какво ще правим по отношение на факта, че започваме турне с Lamb of God тази седмица.

Не искам да навлизам в подробности, но това което мога да кажа е, че имаше огромни несъгласия между мен и Dallas и това доведе до гняв и от двете страни. Така той реши да не вземе участие в турнето, точно когато трябваше да тръгнем.
По-късно разбрахме, че той не иска повече да свири въобще. Всички в групата, включително и аз бяхме разстроени и шокирани. За мен е изключително трудно защото той ми е брат и имаме много силна връзка помежду ни. Цял живот сме правили всичко заедно и ми е трудно да се справя с това емоционално, но го разбирам, че има по-важни неща за които да се погрижи вкъщи. Искаше ми се да ги разреши по друг начин, но не му се ядосвам, че е напуснал, ако не е щастлив от настоящата ситуация. Наистина се надявам да намери успеха и щастието в бъдещите си начинания.

В същото време назначихме бившия член на Darkest Hour Kris Norris да запълни празнината за турнето. Приятел съм с Kris от години и имам голяма доза респект към свиренето му. Нямам търпение да свиря с него и съм сигурен, че ще разкъртим яко. Byron и аз ще се оправяме с вокалите доколкото можем. Благодаря на всички за подкрепата и ще се видим на турнето."

GOD FORBID наскоро издадоха новия си албум Earthsblood, с който дебютираха на 110 място в Billboard Top 200.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация