Интервю на The Metal News с THROUGH THESE CITY STREETS  

Posted by Svuio in ,

THROUGH THESE CITY STREETS са американска метъл/гриндкор банда основана преди две години. The Metal News се свърза с един от китаристите на групата Ron Ballweber, който беше така любезен да ни даде интервю. Няколко парчета на групата можете да чуете тук.

Поздрави от България как вървят нещата пичове?

Нищо особено човече, но не очаквахме да получим имейл чак от България! Супер яко е!

Откъде сте?

Auburn, New York. Това е сравнително малко градче, на няколко часа от Голямата ябълка.

Чух част от песните ви и звучат доста впечатляващо. Що за метъл свирите?

Просто се стараем да опитваме и комбинираме колкото се може повече от нещата, които ни харесват. Като започнеш от класически метъл и стигнеш до по-ясно ориентирано death метъл звучене. Опитваме се да сме "прогресивни" като стил.

Влияете ли се от други банди или стилове?

Харесваме различни неща от различните групи. Ако трябва все пак да назовем групи, от които сме взели по нещо то трябва да споменем August Burns Red, For Today, After The Burial и Between The Buried And Me. Както споменах и по-горе, харесва ни това технично "прогресив" звучене.

Вторият ви студиен албум Aperturesе на път. Имате ли вече дата?

Засега не, но продукцията на албума върви прекрасно. В момента залагаме на музиката, а датата все още е неясна, защото преговаряме с няколко звукозаписни компании, чийто имена все още не можем да назовем. Въпреки, че определено смятаме да издадем албума преди юли.

Мислите ли да тръгнете на турне в подкрепа на Apertures и дали ще има такова извън САЩ?

Колкото се отнася до Щатите ще има две турнета в подкрепа на новия албум. От 10 до 20 юли с нашите добри приятели от From The Ashes и едно по-голямо от 25 юли до 13 август с пичовете от Ню Джърси - Yours Truly. Колкото до Европа нашите приятели от A Burial At Sea планират турне и е възможно да дойдем и ние. Със сигурност ще ви държим в течение по въпроса.

Какво мислите за сайтове като MySpace и Last.fm?

Те наистина разкриха един цял нов свят от възможности за групи като нас, от малки градове, на които е толкова трудно да се покажат.

Ако можеше да избираш да вземеш един човек в автобуса по време на турне кой би бил той?

Някой извън групата? Трудна работа, защото се чувствам толкова добре с братята от групата. Имаме толкова много приятели извън групата, които бихме искали да вземем с нас, но не можем, но пък се надявам един ден и те да имат възможност да тръгбат на път с нас.

И накрая какво би искал да кажеш на феновете на метъл музиката в България?

Вие пичове сигурно не сте чували за нас все още, но можете да посещавате страницата ни в MySpace и да си говорите с нас. Обичаме да срещаме нови хора, така че не се срамувайте! На тези от вас, които са ни чували, благодарим за подкрепата! Надявам си да ви видя наесен на турне в Европа заедно с A Burial At Sea.

THROUGH THESE CITY STREETS са в състав:

Joe Gallow : Вокали
Ron Ballweber : Китара/Вокали
Dylan Willis : Китара
Derrick Lavoy : Барабани
Spencer: бас

Повече за групата в MySpace: myspace.com/throughthesecitystreets

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация