ALICE IN CHAINS: Направихме албум, с който се гордеем  

Posted by Svuio in

През октомври миналата година ALICE IN CHAINS влязоха в студио за записите на чисто нов албум, чието миксиране наскоро завърши в Henson Studios в Hollywood. Очаква се новата творба да се появи на пазара през септември.

Китаристът Jerry Cantrell, барабанистът Sean Kinney и басистът Mike Inez се обединиха през 2005г., за благотворителен концерт в помощ на жертвите на цунамито в Индонезия. На следващата година те тръгнаха по турнета заедно с новия вокалист/китарист William DuVall.

"Ентусиазирани сме да имаме дом в лицето на Virgin/EMI и гледаме напред в писането на нови глави от книгата за ALICE" казва Cantrell.

"На хубаво място сме", добавя Kinney."Направихме запис, с който се гордеем, имаме екип, който е отдаден на музиката нямаме търпение феновете да чуят новите ни песни."

"ALICE IN CHAINS имат голямо участие в развитието на музиката и все още не мога да повярвам, че работим с тях." казва президента на Virgin RecordsRob Stevenson."Тази музика ще напомни на хората какво е липсвало на всички нас."


По време на забележителната си кариера ALICE IN CHAINS печелят няколко номинации за Грами, продават 17 милиона албума и 11 пъти вкарват песен в топ 10 на хит синглите.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация