BEHEMOTH - Evangelion (ревю)  

Posted by Svuio in , ,

BEHEMOTH е един от приятните полъхи идващи от централна и източна Европа (по-точно от Полша) на метъл сцената. Даже може да се каже, че са си заслужили правото да се наричат утвърдена група поне на европейската карта, макар и продажбите на новия им албум в Щатите да показват, че бандата има огромен потенциал

Behemoth отдавна са една от най-екстремните death метъл банди наоколо и е ясно, че намерението им е да си останат такава. Макар и самите те никога да не са искали да се приписват към точно определен стил в екстремния метъл, формулата им винаги е сочила най-бруталната страна на death метъла и мрачната атмосфера на скандинавския black метъл. Evangelion не е изключение от това твърдение.

Evangelion като, че ли е най-доброто излизало от полските машини досега. В албума пак могат да се открият скоростта, моята и гъстотата на предишни албуми като The Apostasy от 2007г. например, разликата е, че този път нивото на звученето е в съвсем друга орбита. Всеки, който харесва бруталната музика то Evangelion е правилният избор. Това като, че ли е квинтесенцията на Behemoth. Поредната порция богохулство и отричане на църквата изобщо не липсват. Доказателство за това е скорострелния бан на клипа към сингъла Ov Fire And The Void в YouTube (който можете да видите по-долу).

И деветте парчета звучат страхотно и си заслужават всяка отделена секунда. Evangelion определено е един от най-добрите албуми този месец заслужаващ специално внимание.

Траклист:

1. Daimonos
2. Shemhamforash
3. Ov Fire And The Void
4. Transmigrating Beyond Realms Ov Amenti
5. He Who Breeds Pestilence
6. The Seed Ov I
7. Alas, The Lord Is Upon Me
8. Defiling Morality Ov Black God
9. Lucifer

Дата на издаване: 11 август
Издател: Metal Blade


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация