CALIBAN - Say Hello To Tragedy (ревю)  

Posted by Svuio in , ,


CALIBAN са една от сравнително младите, но вече утвърдени немски метъл банди и са достатъчно известни сред музикалните среди. Затова и новият им албум Say Hello To Tragedy предизвиква съответния интерес, а с това и високи очаквания. Denis Schmidt и компания са направили необходимото, за да ги оправдаят.

Макар и по определение Caliban да са метълкор банда те някак си успяват да утвърдят своя собствена идентичност, нещо което се чува и Say Hello To Tragedy. Мелодичните китари на Denis Schmidt и тежките вокали на Andreas Dorner си подхождат по изумителен начин с бруталното звучене, стандартни и не много сложни рифове и познатите ни писъци

Този албум е значително подобрение спрямо предишните им две издания и дори може да се окаже, че е най-доброто, което са правили от 2001г. когато излезе Vent. Say Hello To Tragedy ни доставя в големи количества точно това, което се очаква от група като тази - брутален метълкор, с разцепваща мрака ожесточеност. В този смисъл, ако очаквате да чуете нещо свежо и иновативно, то може би дискът не е за вас. Ако обаче сте фенове на супер-тежкото звучене, то Say Hello To Tragedy може да попадне сред най-добрите албуми в личната ви класация за годината.

Траклист:

1. 24 Years
2. Love Song
3. Caliban's Revenge
4. End This Sickness
5. Walk Like The Dead
6. No One Is Safe
7. Liar
8. The Denegation Of Humanity
9. Unleash Your Voice
10. All I Gave
11. In The Name Of Progression
12. Coma

Дата на излизане: 25 август
Издател: Century Media

3 Какво мислиш?

Извинявам се, но Денис е китариста на групата, който изпълнява мелодичните бек-вокали, а пък "бруталните" са на Andreas Dorner.

Разбира се, грешката е поправена, благодарим за навременната забележка :).

Tva ako e brutalno bratle ... stavat se po emo ot 'The Undying Darkness' prez 'The Awakening ' i sega noviq album... Da ako iskate ne6to brutalno im slushaite parvite albumi ama brutalnoto tam si i ostana ...

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация