SKINLAB се разделиха отново с китариста Glen Telford  

Posted by Svuio in


Bay Area ветераните SKINLAB за пореден път останаха без китариста Glen "Glenny" Telford. В изявление групата казва:

"Както много от вас знаят, започнахме да свирим отново преди две години и обявихме завръщането му в групата. Всички знаехме, че това е нещо, което правим ден за ден, просто записвайки следващия SKINLAB албум и свирейки заедно. Сега албумът е готов и тур програмата ни се запълва с концерти в Европа, Австралия и Южна Америка. За съжаление Glenny не е в състояние да се вклюи в подобна програма, така че той реши да се оттегли преди нещата да станат напечени."

Въпреки, че за някои може и да е изненада, ние знаехме, че това може да се случи и предполагахме, че ще трябва да се справяме с това в даден момент и за съжаление този момент настъпи. Така, че с цялото ни уважение желаем на Glenny целия късмет на света след като всички ние сме приятели с него и без лоши чувства.

Колкото до заместника му, в момента забиваме с нов китарист, пълна откачалка от Bay Area, който е фен на SKINLAB завинаги. Ще ви държим в течение, в момента репетираме."

Новия албум на Bay Area ветераните от SKINLAB The Scars Between Us ще излезе на 15 септември чрез Stand And Deliver Records. Можете да видите обложката на картинката в ляво.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация