MOONSPELL идват в София на 3 декември  

Posted by Svuio in ,


Most of Evil ни зарадваха със следната новина:

След дългогодишно отлагане и перипетии най-накрая легендарните мрачни бардове MOONSPELL ще посетят и България.

Тези, които следят отблизо дейността на най-добрата португалска метъл банда, са добре осведомени, че през последните години те гостуваха по няколко пъти във всяка от съседните ни държави - Румъния, Сърбия и Гърция, но винаги прескачаха София. Сега от "Most of Evil" сме радостни да обявим, че една от най-очакваните от българските метъл фенове групи се довери именно на нашата компания да бъде домакин на първата им Българска дата.

Концертът ще се състои на 3 декември, клуб "Blue Box", София. Билетите на цена 35 (за първите 200) / 40 / 45 лв. тръгват в продажба в мрежата на "Eventim" от 28 октомври, сряда.

Групата, която е в своя апогей, особено след издаването на супер успешния си албум "Night Eternal" (2008 / "SPV") е набрала много инерция от почти непрекъснатите концерти, които изнася през последните три години. Свидетели, които са имали щастието да ги гледат на живо, не пестят суперлативите си по отношение на шоуто, което ни очаква. Честта да открият историческия спектакъл ще имат класните български дарк метъл артисти EMBRACE BY DARK.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация