BONDED BY BLOOD работят усилено по новия си албум  

Posted by Svuio in

Младите и изключително талантливи американски трашъри BONDED BY BLOOD направиха следното изявление чрез фронтмена си Jose "Aladdin" Barrales:

Откъде да започна. Направихме страхотна гонка тази година в подкрепа на Feed The Beast (дебютния им албум от 2008г.). Имахме турне на западния бряг, из целите Щати както и в Европа. Реакциите бяха страхотни и много се забавлявахме.

Оттогава се случиха много неща. Работим много усилено, за да ви дадем наистина добър втори албум. Не искаме да ви разочароваме и съм сигурен, че няма да бъдете. Загубихме страхотен приятел и басист, но бързо намерихме добър заместник, който се казва Jerry Garcia.

Почти приключихме с композирането на следващия албум. Вече имаме няколко демота, за да си ги слушаме за кеф. Това ми помага за текстовете. Пуснах ги на няколко приятели и те ги харесаха. Определено е стъпка напред в сравнение със старите неща.

Въртят ни се няколко заглавия за албума, но нищо не е решено още.

Говорихме с няколко студия в LA както и с няколко продуцента. Избрахме си и художник, чиято работа ще харесате със сигурност в момента, в който видите работата му.

Звученето и основната тема са различни от преди, но по хубав начин. По-тежко е, бързо и сравнително по-технично и точно. Но все още си звучи като BBB.

Опитваме са да влезем в студио през декември или януари. Така, че този нов и неозаглавен албум трябва да излезе в началото на следващата година. Знам, че нямате търпение да го имате в ръцете си. Мамка му и аз съм нетърпелив.


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация