Dave Lombardo иска да научи Lars Ulrich да свири  

Posted by Svuio in , ,


В интервю за списание Rhythm, барабанистът на SLAYER Dave Lombardo говори с Joel McIver. Предлагаме ви част от него.

Разкажи ни за ударните в World Painted Blood

Човече, не мога да ти кажа колко съм доволен! Продуцентът ни Greg Fidelman е много ерудиран музикант, но е тесен специалист по ударните и особено в записването им.Заклевам ти се, имаше моменти, в които съм записвал десетки партии и той правеше дисекция на всяка една от тях - удар по удар! Беше невероятно!

Да свириш с METALLICA на Download през 2004г. сигурно е било вълнуващо.

Да. Показах им как се прави! Без да проявявам неуважение към Lars, понеже той е страхотен и много готин тип, но той трябва да прекара седмица с мен в къщата ми и да посвирим. Бих могъл да му покажа. Да разпуснем, да пием по кафе и да посвирим. Ха-ха-ха!

След като чухме бластбийтовете (nепрекъснато и скоростно повтаряне на бийт, характерно за death групите) в парчето Supremist от Christ Illusion всички се чудеха дали Slayer не го обръщат на death метъл.

Рифът го изискваше. Виж сега, не мога да затворя вратата пред другите стилове. Наясно съм какво се случва. Това, че не го свиря не значи, че не съм в течение.

В такъв случай дали си чувал CANNIBAL CORPSE и другите подобни групи с техните бластбийтове?

Да, чувал съм ги. Дали ми харесва? Не, защото става досадно. Не мога да го толерирам защото толкова много повторения като от машина... няма чувство.

Имаше слухове, че имаш проблеми с щитовидната жлеза от пиенето на твърде много кофеин. Вярно ли е?

Не знам дали беше от кафето. Съмнявам се. Може ми се събраха прекалено много турнета. Усетих се, че започвам да губя тегло и сърцето ми биеше със 170 удара в минута, просто както си стоя. Случвало се е да се събудя посред нощ целия плувнал в пот. Бях много зле. Бях се превърнал в скелет, пълна лудница. Подложих се на лечение и жлезата се смали, сега се чувствам страхотно. Усещам неразположение само когато пия повечко кафе. Бях почнал да поемам повечко кофеин защото от 24-овото сърцебиене се уморяваш и се тъпчех с Ред Бул и кафета.




4 Какво мислиш?

Солидно се чуват тъпаните!

Dave is the man.

Ebati sme6nika 6tql da nay4i lars kato go gledam ne prai ni6to po-interesno ot nego na klipovete pulen pozior

Хехех вземи послушай малко Slayer и попрочети някои работи и ще видиш, ч L.U. не е най- най- най- .

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация