Joe Perry смята, че Steven Tyler вече е напуснал AEROSMITH  

Posted by Svuio in


Китаристът на AEROSMITH Joe Perry каза в интервю за Las Vegas Sun, че Steven Tyler вече е напуснал групата след скорошен концерт в Абу Даби.

Доколкото знам Steven напусна. Не знам повече от вас по въпроса. Пред два дни слизам от самолета и виждам онлайн, че Steven е казал, че смята да напусне групата. Не знам за колко време, завинаги или нещо друго. Не знам нищо по-различно от това.

Според Perry част от проблема е, че Tyler не отговаря на телефонни обаждания.

Той е известен с това. Това е нещо, с което съм се научил да живея. Опитвам се да го пренебрегна.Накратко, през последните месеци се опитвам да не напускам кораба. Не искам той да отказва повече участия. Наистина искахме да направим последните четири. Не искахме да му звъним и да го вбесяваме по каквато и да е причина. Така, че оставихме нещата просто да отлежат. Така, че направихме концертите, слязох от самолета и видях това онлайн. Така научих за това. Той не се е свързвал с мен или останалите членове на групата. Въпроса не е само до заместването на Steve. Става въпрос и за четири момчета, които свирят много добре заедно и няма да оставя това да бъде пропиляно. Не знам какво ще стане, но вероятно ще намерим някой друг певец за участията, за които ни е нужен.

Цялото интервю тук.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация