Конкурс за коледни картички от MEGADETH  

Posted by Annie in

MEGADETH направиха следното изявление:

"Участвайте в конкурса за коледни картички на MEGADETH и спечелете! Изпратете ни своите идеи и може да получите обаждане по телефона в коледната сутрин от Dave Mustaine, 2 пропуска за турнето на MEGADETH и последното им CD Endgame, лично подписано от членовете на групата Dave, Chris, James и Shawn. Награди ще има и за класираните от 2-ро до 10-то място. Състезанието приключва на 6-ти декември (неделя).

Награди:
1-во място: телефонно обаждане от Dave Mustaine в коледната утрин, 2 пропуска за турнето на MEGADETH и последното им CD Endgame, лично подписано от от членовете на групата Dave, Chris, James и Shawn.

2-ро място: 2 пропуска за турнето на MEGADETH и последното им CD Endgame, лично подписано от членовете на групата Dave, Chris, James и Shawn.

3-то място: сет от три снимки на китари на MEGADETH и последното им CD Endgame, лично подписано от членовете на групата Dave, Chris, James и Shawn.

от 4-то до 10-то място: последното им CD Endgame, лично подписано от членовете на групата Dave, Chris, James и Shawn.

Картичките трябва да са с размери 8" х 5" (20cm х 12cm) и трябва да имате сканирано копие с резолюция 300 DPI, за да я изпратите в случай, че сте избран сред победителите. Първоначално може да изпращате картичките в по-малка резолюция и да участвате с неограничен брой.

Ако ви трябват допълнителни материали като снимки на групата, лого и т.н. можете да ги свалите от www.megadeth.com/downloads.php.

Състезанието вече стартира и можете да изпращате картичките си на webmaster@megadeth.com.

Успех на Всички!"

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация