PARADISE LOST няма да свирят в София на 4 декември!  

Posted by Svuio in ,


Британските готик легенди PARADISE LOST няма да дойдат за планирания концерт на 4 декември в София. Ето и официалното изявление на групата с причината за това:

Както някои от вас може би знаят, за няколко дати трябваше да използваме временен китарист (Milly Evans) на мястото на Greg Mackintosh, който има сериозни здравословни проблеми в семейството си. Направихме това с единствената мисъл да избегнем отменянето на концерти и разочарованието на феновете, вече закупили си билети и очакващи тези концерти.

Така, че с голямо съжаление неизбежно трябва да обявим, че някои от концертите трябва да бъдат отменени и отложени за възможно най-скоро. Това се дължи на ангажименти на Milly Evans към собствената му група. Работим по въпроса да го върнем обратно когато това е възможно и да намалим развалянето на турнето, но ви молим да ни подкрепите в тези трудни времена.

Списъкът с отменени концерти е следния:

3 - Румъния
4 - България
5 - Хърватска
10 - Швейцария
11 - Германия
12 - Швейцария

1 Какво мислиш?

Кофти!
Добре, че не ходих да си взема билет от София специално за случая, че после ако трябваше пак до там да ходя да го връщам, щеше да ми излезне много солено :Д
Но все пак е жалко... дано все пак дойдат, било то и по-късно догодина!

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация