Satyr: В SATYRICON ще има големи промени  

Posted by Svuio in ,


В интервю за Terrorizer.com вокалистът на SATYRICON Sigurd "Satyr" Wongraven казва, че предстоящият концерт в Лондон на 20 декември ще бележи началото на нова фаза в еволюцията на групата.

Оттам насетне ще има много промени в лагера на SATYRICON. Ще си вземем голяма почивка от турнетата и след няколко години като се завърнем някои хора може да не са повече с нас. Все пак няма да има драми, ще опитаме нови неща, които смятам ще са хубави за за Satyricon. Причината да правим това е, за да продължим с развитието на звученето ни. За момента все още ни харесва това, което правим, но ако продължим така неизбежно ще попаднем в застой, а ние искаме да сме сигурни, че това няма да се случи. А поемайки по различна музикална пътека е най-доброто средство, за да го избегнем.

Като изпълнител има толкова много нови неща, които искам да направя. И някои от тях са да пиша музика за Satyricon, но от съвсем различен ъгъл. Например може да искаме да запазим някой тон, но да използваме съвсем различни инструменти за следващия ни запис. Има и някои различни техники на композиране, които биха отворили свежи музикални територии за нас. Последните ни три албума следваха едни и същи стил и рамка и искаме да направим запис радикално различен от всички останали. Все пак основите на Satyricon - моето писане на песни и емблематичните ударни на Frost - винаги ще бъдат същите.

Цялото интервю тук.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация