AVENGED SEVENFOLD посвещават следващия си албум на починалия си барабанист The Rev  

Posted by Svuio in


Фронтменът на AVENGED SEVENFOLD M. Shadows направи следното изявление по повод смъртта на барабаниста на групата James "The Rev" Sullivan.

Не знам как да започна това или откъде да започна.

Първо, искам да благодаря на всички фенове за подкрепата след смъртта на Jimmy. Много е успокояващо да видиш как неговите и нашите фенове ни подкрепяха.

Jimmy беше моя най-добър приятел, беше такъв и за още много хора, включително членовете на AVENGED SEVENFOLD. Той беше най-добрата личност, която съм познавал. Веднъж му казах, че го обичам. Той искаше любовта на хората и никога не се страхуваше да дава своята.

С Jimmy бяхме заедно всеки ден през последните 18 години. Нямам спомени преди него и ще бъде трудно да продължа без него. Все още ми се струва нереално. Беше най-добрия ми приятел, партньор в композирането, член на групата ми, отговорен и най-важното, беше мой брат.

Всеки ден с него беше една луда история.

През последните две седмици си разказвахме спомените с него и нито един не се повтаряше. Този тип носи някаква магия.

Без значение дали си прекарал ден или 18 години с Jimmy не е възможно да се опише, затова няма да се опитвам да го правя.

Той вдъхновяваше хората по различни начини. Той не беше просто барабанист; той не се интересуваше толкова от техническата страна на нещата, защото можеше да изсвири всичко, което пожелаеше. Той се беше посветил изцяло на създаването на хубави песни надявайки се да докосне хората с изкуството и душата си.

Той казваше на всички нас, че знае две неща за живота. Искаше да стане рок звезда и, че няма да мине 30 години. Той изпълни и двете, но понеже го познавам знам, че ако си беше представил колко много болка причини на толкова много хора щеше да изкара малко повече.

Jimmy даде толкова много и беше време за него да си тръгне. Всичките ми причини да искам той да бе останал са егоистични и знам, че той е на по-хубаво място от това, така че по някакъв начин съм доволен, че най-добрия ми приятел е намерил спокойствието.

Имам толкова много да кажа, но не намирам думите, така че ще почакам да дойде времето когато ще мога по някакъв начин да се изразя. Колкото до нас е повече от ясно какво трябва да направим. Току-що бяхме приключили с писането на запис с Jimmy.

Не мога да обещая какво ще се случи в бъдеще, защото е твърде болезнено да мисля за това, но знам, че трябва да запичем този албум в чест на Jimmy, за Jimmy.

Моля ви да бъдете търпеливи с нас, не мога да си представя колко трудно ще бъде. Знам само, че трябва да го направим заради него. След това кой знае? Знам, че Jimmy ще ни помогне да вземем решение когато настъпи време за това.

Обичам те Jimmy и се чувствам като най-щастливия човек на света, че съм те познавал през 18 години от моя живот.

Почивай в мир приятелю.

Sullivan беше намерен мъртъв на 28 декември.


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация