МИЛЕНА тръгва на седемневно клубно турне - 5-15 май!  

Posted by Svuio in ,


Най-атрактивната рок дама на България - МИЛЕНА - тръгва на клубно турне! То ще се състои между 5-15 Май и ще обхване 7 града - София, Габрово, Варна, Велико Търново, Стара Загора, Бургас и Сливен. Начинанието е подкрепено от Tuborg, Jack Daniel's и Строежа, които традиционно подкрепят българската музика.

Милена Славова, която миналата есен отпразнува 25 години на сцената с грандиозен концерт в столичната зала Универсиада, а преди броени дни получи почетната награда на БГ-Радио за вдъхновител на българската поп и рок музика, не спира да бъде един от най-търсените артисти у нас. Този път изпълнителката ще приеме предизвикателството да се доближи максимално близо до хората, с години харесващи нейната музика. За целта, умишлено се акцентира върху клубната сцена - на места с капацитет между 100 и 300 души, утвърдени в различните градове, в част от които МИЛЕНА не е гостувало от години.

Втората особеност и изненада за предстоящата обиколка е акустичният сет, който МИЛЕНА ще представи. Смесицата от най-популярните нейни парчета като "Ха-ха", "Нема нерви", "Месо", "Истина", "Робърт", "Охолен живот", редом с няколко нови, ще прозвучи с характерния си емоционалния си заряд, допълнително давайки възможност на публиката пряко да участва в изпълненията.

Пропуски за отделните концерти ще се разпространяват единствено на място - в клубовете - на съответните дати и ще бъдат на цена между 8-10 лв.

Ето пълният списък на локациите и датите от турнето на МИЛЕНА:

СОФИЯ
5-ти Май, Сряда – 22:00 ч.
Клуб Тукан (Студентски град)

ГАБРОВО
6-ти Май, Сряда – 22:00 ч.
Клуб Faces (ул.Скобелевска 19)

ВАРНА
7-ми Май, Сряда – 22:00 ч.
Клуб Алиби (бул. Чаталджа 22)

ВЕЛИКО ТЪРНОВО
8-ми Май, Сряда – 22:00 ч.
Клуб Melon (ул. Независимост 21)

СТАРА ЗАГОРА
13-ти Май, Сряда – 22:00 ч.
Клуб Jam (ул. П. Парчевич 55 – централен пазар)

БУРГАС
14-ти Май, Сряда – 22:00 ч.
Клуб Bizarre (ул. Васил Априлов 15 – до подлеза на операта)

СЛИВЕН
15-ти Май, Сряда – 22:00 ч.
Клуб Тангра (ул. Цар Симеон 35)

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация