Dave Mustaine за Четворката: "Между нас цари мир и приятелство"  

Posted by Svuio in


Нещата се променят, дори и за фронтменът на MEGADETH Dave Mustaine. Ето какво каза той в последното си изявление:

"Датите от турнето на Голямата Четворка идват и си отиват и смятам, че е време да кажа "Здрасти" и какво се случва в моя свят.

Първо, когато напуснахме Калифорния и Mustaine Music Studios, нямахме идея какво ни очаква, освен това, че искахме да наблегнем на нещо; искахме останалите групи да се чувстват удобно, искахме когато феновете напускат подобно знаменателно събитие да се чувстват напълно доволни.

Не знам дали угодихме на всички, но за десетките хиляди хора всяка вечер и за стотиците хиляди фенове по време на цялото турне на Голямата Четворка (наречено още Sonisphere) изглеждаше, че най-накрая те оставиха настрана глупавите неща подклаждани от пресата през всичките тези години. Имахме много "кръгли маси" с всички останали членове на групите и всички стигнахме до съгласие, че пресата е отговорна за поддържането на враждата жива.

Чувате го от нас - между нас цари мир и приятелство. Край на историята - или с други думи, няколко шибани списания ще трябва да се научат как да правят истински интервюта, ревюта и коментари, вместо да предизвикват толкова много бъркотии между четирите групи, само и само, за да се продават."

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация