Мед, алкохол и микс от интернационални кухни в менюто на MASSIVE ATACK  

Posted by Svuio in ,


MASSIVE ATTACK пристигат в София тази сряда: денят преди дългоочаквания им уникален спектакъл в зала „Фестивална” на 15 юли! След предварителна селекция на възможните места за престой, извършена от мениджмънта на артистите, изборът на място за отдих на звездите е отреден на луксозния столичен хотел „Триада”. Според мениджмънта „Триада” е чудесен и напълно отговаря на предварително поставените изисквания. Идеалното разположение на хотела в непосредствена близост до залата за провеждане на шоуто е умишлено търсен ефект и при други световни участия на британските трип-хоп легенди. България е една от малкото държави домакини, която действително успява да отговори положително на поставеното условие. За постигане на максимален комфорт по време на престоя на звездите на българска почва, точният час на тяхното пристигане се пази в тайна. Макар в петък (16 юли) да имат участие в Скопие, Робърт Дел Ная, Грант Маршал и виртуозните им колеги музиканти няма да бързат да си тръгват от София. Те ще останат да нощуват в „Триада” и на 15 юли, вечерта след разбиващия концерт във „Фестивална”, като ще отпътуват за съседна Македония в удобно за тях време на следващия ден.

В хотела Робърт Дел Ная, Грант Маршал и техните спътници, измежду които скъпоценното украшение на Масив звученето - МартинаТопли-Бърд, ще получат подобаващото ексклузивно ВИП обслужване. На тяхно разположение ще са 24-часовият рум сервиз, високоскоростен интернет, сателитна телевизия и уютен бар с ранообразен асортимент алкохолни напитки. По предварителни изисквания самостоятелната стая на г-н Робърт Дел Ная ще бъде светла, просторна и добре проветрена, за непушачи, с прозорци, които задължително да се отварят, и хубава гледка от последния етаж. Изискванията на Дел Ная за местоположението и изгледът от личното му място за отдих най-вероятно се дължат на неговия фотографски талант, доказан нееднократно с публикуваните в личния му блог завладяващи фотосесии от многобройни впечатляващи кътчета на света. Грант Маршал – другият химичен елемент от магическата Масив сплав – на свой ред държи особено на комфортните размери на личната си баня.

За разлика от други звезди MASSIVE ATTACK не водят със себе си собствен кетъринг екип, а ще се доверят на местните кулинарни специалисти. В менюто им трябва да присъстват ястия от южно-американски, европейски и средиземноморски тип. „Някои важни членове от екипа ще са благодарни и особено ще оценят сервирането на пържено пиле”, е посочено още във вкусните изисквания. Друг важен момент в подготовката на менюто е уточнението, че ястията със свинско месо трябва да бъдат специално обозначени и отделени от другите блюда и в никакъв случай не трябва да преобладават над останалите кулинарни предложения.

Любопитни са и кетъринг изкушенията, с които MASSIVE ATTACK ще се подкрепят непосредствено преди и по време на шоуто в специално обособените за тях 4 гримьорни и стая за отдих в бекстейдж зоната на зала „Фестивална”. В деня на концерта помещенията ще бъдат заредени с пълна селекция английски чайове с лимон и мед, сок от нар, соево мляко, две купи пресни сезонни плодове и сурови зеленчуци, сокоизстисквачка, шоколадови лакомства, дъвки и - особено важно - местни национални и регионални вестници! Любопитното изискване относно интериора на гримьорните е те да са оборудвани с много огледала, с пепелници и да пресъздават обстановката на бар, но не твърде екстравагантно.

Що се отнася до питиетата, с които бристолските крале ще утоляват жаждата си, в списъка им присъстват енергийни и безалкохолни напитки, бутилка руска водка, джин “Bombay Sаpphire”, бял ром и 7-годишен кубински червен ром, австралийски и френски сухи бели вина, чилийско мерло, шампанско “Bollinger” и богат асортимент светли и тъмни бири.

По време не шоуто непосредствено до сцената ще бъдат разположени машина за лед, големи количества минерална вода, 25 малки хавлиени къпри и... бурканче мед! След концерта артистите ще получат заслужената пищна вечеря от пилешки деликатеси, китайска, тайландска и индийска храна.

Екзотични и непредсказуеми, MASSIVE ATTACK идват да ни разкажат своята мултимедийна приказка, смесила реалност и въображение в музикален коктейл с вкус, който остава. Емоционалното пренасищане и удовлетворяване на жаждата към пътуване във вселена без граници ще получат всички фенове, закупили билети на цени 60 и 80 лв. от мрежата на “Тикетпро” и неговите партньори, както и онлайн на www.tickеtpro.bg.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация