MENTAL ARCHITECTS с дебютен албум  

Posted by Svuio in ,


Настоящите победители от първия, за сега -Jack Daniel’s Battle of The Bands - MENTAL ARCHITECTS излизат от катакомбите на собствените си музикални търсения и влизат в студиото , за да запишат третото си официално издание. Триото дало обет на дисонантия и доста честно неравноделен риф малко по малко започва да разкрива детайли относно мини-албумът, който ще включва четири композиции и носи заглавието. – “Patience, Communication, Understanding, Go!”

Материалът включен в албума е писан в продължение на две години, през които групата упорито отказва да се качи на сцена заради желанието си всяка една от композициите да бъде изпипана из детайли, които могат да потопят слушателя и да не му позволят да се отскубне, дори за миг от меланхоличните китари на Антон Велев, звуковите експерименти на Николай Рангелов или барбанният откос на Максим Стоименов.

Според групата е назрял моментът, в който те ще се реваншират на феновете си като ги „вкарат в кухнята” благодарение на социалната платформа Twitter. Там (www.twitter.com/thementalhive) в реално време ще може да сте в течение относно записите с ежеминутно публикувaн материал включващ коментари от групата, видео материали, снимки, както и уникалната възможност дори да бъдете първият, който ще притежава новия албум , който трябва да излезе през пролетта на 2011. М.A влизат в студиото в периода между 16-19 Юли, 16 е и денят, в който ще започнат публикациите със специално видео с обръщение на групата.


Повече информация, за MENTAL ARCHITECTS както и видео материал от процеса на композирането на новия албум може да намерите на техния сайт -

www.mentalarchitectsband.com

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация