Джоел Макайвър ексклузивно пред българския фен клуб на Metallica  

Posted by Svuio in


„Жалко е, че никога няма да разберем в каква посока щеше Металика да тръгне с Клиф Бъртън, ако той не беше загинал”. Това заяви авторът на биографията на басиста Джоел Макайвър в интервю за официалния фенклуб на групата в България Harvester of Sofia. Книгата To live is to die – животът и смъртта на Клиф Бъртън от Металика” вече е и на нашия пазар с превод на български.

Макайвър е писал още за Слейър, Блек Сабат, Слипнот, Ред Хот Чили Пепърс и др. През последните години минава може би за най-добрият автор в сферата на тежката музика. „Благодаря на всички в България, които ме подкрепят”, каза още британецът.

Както повечето български метъл фенове, и той е изключително доволен от турнето на Голямата Четворка – Антракс, Мегадет, Слейър и Металика, което имаше своя концерт и в София. „За мен беше изключително важно да видя това шоу, защото никога не съм предполагал, че може да се случи. Металика заслужават огромна благодарност и уважение за това, че го реализираха”, допълва Джоел Макайвър.

Цялото интервю можете да прочетете на сайта www.harvesterofsofia.com

2 Какво мислиш?

само едно малко уточнение: линкът към иинтервюто е: http://harvesterofsofia.com/bg/2010/07/30/joel-exlusively-for-hos-it-is-sad-we-never-know/

извинявам се за грешката:)

Оправено

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация