Ozzy и Tony Iommi заровиха томахавката по въпроса за името на BLACK SABBATH  

Posted by Svuio in


Делото, което се водеше за правата за ползване на името на BLACK SABBATH е било официално прекратено след като двете страни - Ozzy Osbourne и Tony Iommi са постигнали споразумение извън съда. Двамата пуснаха съвместно изявление:

"Ozzy Osbourne и Tony Iommi от легендарната метъл група BLACK SABBATH постигнаха приятелско споразумение за използването на името на групата и делото в Ню Йорк беше прекратено. И двете страни са доволни, че остават това зад гърба си и ще си сътрудничат за в бъдеще.
Трябва също така да се знае, че спорът никога не е бил личностен, а е бил изцяло бизнес въпрос."

Оригиналничт състав на SABBATH в лицето на Ozzy, Iommi, басиста Geezer Butler и барабанистът Bill Ward не е свирил заедно на концерт от 2005г., а последната им поява заедно беше на въвеждането на групата в Рок залата на славата през 2006г.

В скорошно интервю пред Sunday Mercury Iommi казва, че не е изключил възможността да се събере с Ozzy, особено след скорошната смърт на Ronnie James Dio.
"Говорих с Ozzy в Лос Анжелис след погребението на Ronnie. С Ozzy винаги сме имали сложни отношения, но винаги сме поддържали връзка независимо от всичко. Дали ще свиря с него отново? Кой знае. Нещата между него и мен са странни. Може да има всякакви лайна между нас, но като се видим си говорим все едно няма нищо."

Пред Pulse of Radio Ozzy също не отрича възможността групата да се събере отново в оригинален състав. "Никога не казвам никога. Имам няколко идеи, но ще видим какво ще стане. Вече се опитахме да направим нов албум, но всички сме се променили толкова много, а и ако не направим албум, който да отнесе предходния би изглеждало като някаква нелепа шега."

За последно групата опита да запиве нов албум през 1999г., но се отказа след само няколко песни.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация