BABYFACE CLAN ще подгряват PLACEBO в София  

Posted by Svuio in , ,


Българите от Babyface Clan ще са съпорт банда в предстоящия концерт на световно известните PLACEBO в София, който ще се състои на 13-ти септември в “Зимния дворец на спорта”. Култовото британско трио ще стъпи за трeти път у нас по покана на Loud Concerts, а събитието е в рамките на световното турнe, озаглавено “Battle For thе Sun World Tour”. Лондонската банда пристига със собствена, специална LED стена с размер 15х4м за шоуто си в София, която ще се състои от пет отделни, подвижни елемента и ще бъде разположена по цялата ширина на сцената. Oсвен песни от последният албум “Battle For The Sun”, PLACEBO ще изпълнят избрани от своите хитове.

Babyface Clan е една от първите алтернативни банди в България и съществува от началото на 90-те години. До днес има своя значителен брой последователи и фенове, които ценят вълнуващите, енергични изяви на бандата “на живо”. Фронтмен (вокалист и китарист) е Насо Русков, а с него на сцената преди PLACEBO ще стъпят още: Иво – китара, Боби Струкански – бас китара, Фичо и Даката – на кийборди и ударни.

Страничният проект на Насо и Иво – “IMBECILES & THE POISON UMBRELLA” е бил съпорт в първият концерт на бритнаците в България, а група Остава - при второто им гостуване през 2007г. Британците лично посочиха Babyface Clan да ги подгряват на 13-ти септември 2010г в София. Двете банди се познават добре още от 2004г, когато Babyface Clan са съпорт на PLACEBO в два техни концерта в Brixton Academy и един в Manchester Academy. В София Babyface Clan ще представят свои чисто нови песни.

Билети за събитието се продават в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК. Цената им е 50лв, а в деня на концерта ще бъде 60 лв за билет.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация