Официална информация за DVD-то на Голямата четворка от концерта в София  

Posted by Svuio in , , , ,


На официалната страница на METALLICA се появиха следните подробности за DVD-то от концерта в София на 22 юни когато освен тях видяхме още SLAYER, MEGADETH и ANTHRAX.

"От България, до местния киносалон, до спалнята ви или където искате да се насладите на малко метъл на живо на екран.

Може да сте ни чули да казваме нещо за DVD в края на сателитното предаване или пък да сте прочели слухове в интернет...Вярно е, ще има DVD издание на концерта на Голямата четворка от София, България!!! Прекарахме си супер свирейки с ANTHRAX, MEGADETH и SLAYER, освен това камерите си работеха, така че защо не?

Ето за какво става дума: DVD-то ще е на пазара на 15 октомври в Северна Европа, 18-ти в по-голямата част на света, 19-ти в Северна Америка. Пълните изпълнения на четирите групи ще бъдат включени както и кадри зад кулисите и интервюта. Като допълнение към двата DVD диска или съответно Blu-ray, ще има и лимитирано супер-делукс издание, което ще включва две DVD-та, пет аудио диска, кнжка от 24 страници, плакат, снимки на всяка група и китарно перце "The Big Four".

Пълното заглавие на DVD-то е
The Big Four: Live From Sofia, Bulgaria (да, точно така) и ако бокса ви интересува скоро ще може да се поръча предварително."

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация