PLACEBO идват с нов албум и най-доброто от себе си  

Posted by Svuio in ,


Британската алтернативна рок банда Placebo пристига със собствена, специална LED стена с размер 15х4м за шоуто си в София на 13-ти септември. Огромната LED стена ще се състои от пет отделни подвижни елемента и ще бъде разположена по цялата ширина на сцената в столичния “Зимнен дворец”. Стилно, качествено и ефектно преживяване обещават музикантите от Placebo за българските фенове, а освен песните от последният албум Battle For The Sun се очаква да изпълнят и избрани от своите хитове.

Алтернативната рок банда гостува за трети път в България, като и я очакваме в състав - Брайън Молко, Стефан Олсдал и Стийв Форест. Непосредствено преди да стъпят в София лондончани ще се разпишат с два концерта в Гърция, а след участието си у нас турнето им продължава в Унгария, Украйна и Русия.

В началото на годината Placebo бяха обявени за “Best Alternative Band” в MTV Europe Music Awards за 2009, изпреварвайки артисти като Muse и The Prodigy, Paramore и The Killers. Тази година получиха и номинация за престижните ECHO Awards в категорията “Best International Rock/Alternative/Heavy Metal band”. Последният албум на бандата "Battle For The Sun" от юни 2009г дебютира под №1 в класациите на девет държави и влезе в Top 5 на цели деветнайсет.

Концертът на Placebo на 13-ти септември в „Зимния дворец” е част от световното турне на Placebo в подкрепа на Battle for the Sun. Организаторите от Loud Concerts напомнят, че билети за събитието се продават в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК. Цената им е 50лв, а в деня на концерта ще бъде 60лв за билет.
Преди броени дни бандата даде и специално интервю за българските си фенове, по повод предтоящият им концерт в София. Можете да го четете в предстоящият брой на сп.Rolling Stone.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация