Концертът на PLACEBO с официално афтърпарти в Строежа  

Posted by Svuio in ,


Една от най-успешните британски алтърнатив рок банди Placebo пристига за концерт в София на 13 септември. Веднага след събитието Loud Concerts и клуб Строежа са подготвили официално афтърпарти, където споделените приятни емоции логично ще намерят изражение в една тематична вечер, посветена на групата и аналогични на нея брит и алтърнатив рок изпълнения.

Специално за целта музикалната селекция е поверена на Britspotting DJs и конкретно Shakermaker. Партито стартира веднага след приключването на дългоочаквания концерт на Пласибо. Входът е свободен!

Както е известно, лондонското трио ще забие в столичния „Зимен дворец на спорта", а събитието ще е част от световното турне на Placebo в подкрепа на шестия им студиен албум „Battle for the Sun".

Билетите се продават в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК на цена по 50 лв. за билет, а в деня на концерта ще са по 60 лв.

Лица до 18 годишна възраст, задължително трябва да са с пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места". Лицето до 18 годишна възраст трябва да има валиден билет за събитието и лична карта.

Декларацията ще се попълва в два екземпляра и ще получава на входа на “Зимен дворец на спорта” в деня на събитието.

Лица до 7 годишна възраст влизат без билет на концерта, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места" и валиден билет.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация