PROJECT ARCADIA представят нов материал на живо на 4-ти юни  

Posted by Svuio in ,


От лагера на heavy/prog/melodic метълите PROJECT ARCADIA съобщават, че скоро ще са готови с новия си сингъл, който ще излезе под заглавието Shadows of the Night.

Групата ще отбележи издаването на сингъла със специален концерт на 04 юни 2011 г. (събота), на който наред с нови композиции, феновете ще чуят и почти целия дебютен албум.

Концертът ще се проведе в столичния клуб The Box, a билетите тръгват в продажба в цялата мрежа на Ивентим (www.evetim.bg) на цена от 6 лева (предварителна продажба) и 8 лева (в деня на концерта).

Припомняме, че наскоро, бандата се изяви като съпорт на EPICA (Хол) за концерта им в София (26.03.2011), като затвърди реномето си с чудесно представяне и актуализирано звучене на хитовите си композиции като Not My Destiny, My Name is Fear, Ged и др.

PROJECT ARCADIA привлякоха внимание на публика и медии в началото на 2009 г. с чудесния си сценичен дебют като съпорт на метъл-сензацията FIREWIND (чийто лидер е Gus G. – настоящият китарист на Ozzy Ozbourne), а по-късно през същата година групата издаде и отлично приетия от критика и фенове дебют – From the Desert of Desire (2009).

На събитието в клуб the Box, ценителите ще се могат да се снабдят както с новия сингъл Shadows of the Night, така и с дебютния албум на групата и синглите от него, а скоро групата възнамерява да зарадва феновете си с още приятни изненади.


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация