AMON AMARTH в София на 18 ноември 2011  

Posted by Svuio in , ,


В момента повечето от нас очакват настъпването на истинското лято с огромно нетърпение, но се оказва, че за мнозина фенове на тежката музика последващата есен може да е дори по-желана.

Тъкмо в разгара на късната есен на 2011 ще се състои един от най-дългоочакваните у нас концерти - на 18 ноември 2011 (петък) на софийска сцена ще забият самите AMON AMARTH.


Шведските викинги ясно заявиха намерението си с предстоящото турне за представянето на новия им 10-ти поред студиен албум “SURTUR RISING” (излязъл през март 2011) да покорят нови територии и бъдещото им шоу на родна земя е потвърждение на „тежката” дума на момчетата от северния „съдбовен връх”.



Специален гост на концерта в столичната зала Юбилейна ще бъде американската метълкор банда AS I LAY DYING, a отварящата група ще бъде обявена допълнително.

Продажбата на билетите за шоуто стартира в мрежата на Eventim.bg още в 13 ч. днес – 01.06.2011 с промо цена от 36 лв. за първите 50 билета. След това цената на пропуските ще е 42 лв. в редовна продажба и 46 лв. в деня на концерта.


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация