Следващата METALLICA ще е по-тежко продължение на Черния албум  

Posted by Svuio in ,


Lars Ulrich и Kirk Hammett говориха пред Rolling Stone по темата за следващия албум на METALLICA, по който бандата работи от миналата година пробвайки нови рифове и композиции по време на турнетата.

"Имаме седем-осем песни", казва Ulrich. "Правим го малко по малко. Измисляме нещо, оставяме го, почваме друго, стартирайки от основното, оставяме го и така завъртаме колелото. Следващия месец започваме да украсяваме. Ще удвоим тази част, ще добавим средна някъде другаде."

Kirk Hammett прави връзка с предишните албуми: "Ако Death Magnetic беше логичното продължение на And Justice For All, то следващият ще е по-тежка версия на Черния албум от 1991г. Няма да се впускаме отново в дълбочината на комплексност от Death Magnetic. Материалът, който правим е по-груув ориентиран, по-тежка версия на това, което правихме в началото на 90-те."



Ulrich продължава в същия дух: "Когато хората си помислят за старите неща се сещат например за Justice. Вземете обаче Harvester Of Sorrow от този албум. Това е обикновена 5-минутна песен. Fuel на живо е унищожителна. В момента мисля за по-къси парчета, по-директни."



Lars коментира и планираният за 2013г. 3D филм, който още няма заглавие, завършен скрипт и режисьор. "Вземете например The Song Remains The Same (филм на LED ZEPPELIN от 1976г.), който е 75% концерт и 25% друг материал и го обърнете наопаки. И цялата част, която не е концертна, не говори за членовете на групата, а разкрива какво се случва зад кулисите на концерта."

Според него, членовете на METALLICA сами ще финансират проекта. "Планираме сами да платим за тези неща. В момента, в който вземеш парите на някой друг, трябва да имаш предвид мнението му. А това не е много приятно."

1 Какво мислиш?

интересно :)

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация