Thomas Youngblood от KAMELOT: "Новият вокалист ще дебютира на летните фестивали"  

Posted by Svuio in ,


Китаристът на KAMELOT Thomas Youngblood говори пред германската версия на сайта на бандата. Ето и по-интересното от интервюто.

Вече работите по новия албум, който се очаква през септември. Как върви?

Чудесно. Вече имаме 6-7 парчета, които са готови за пре-продукция. Oliver (Palotai, клавишни) и аз скоро ще имаме нова сесия. Все още се оглеждаме за локации. Може би Тайланд или Норвегия. Избираме между топло и студено. Във връзка с това ще прекараме няколко месеца в Германия с продуцента ни Sascha Paeth, с когото ще работим по албума, както и с Miro, Olaf и обичайния ни екип, с който сме от Karma насам. Обсъждаме и специалните гости.

Кой ще бъде основния композитор?

Аз, заедно с Oliver, Sascha и групата. Който и да пее също ще се включи, в зависимост от опита му по отношение на мелодия и текстове. Работя и с някои мои приятели. За този албум ще има много материал.



Групата се развива с всеки албум и нито един не прилича на предходния. Можеш ли да споделиш посоката, която сте поели? Подходът ви по-бомбастичен ли е, като например включването на оркестър или е с по-натурално звучене?

По отношение на звученето ми се ще песните да са по-мелодични в сравнение с Poetry For The Poisoned. Разбира се, искаме и ще имаме нови елементи в песните. Докато не почваме да записваме звученето е по-скоро обвито в мистерия. Бих казал да не очаквате ненормални разлики в сравнение с миналото, но ще има някои нови и уникални изненади.

Крайният срок за кандидатстване за нов вокалист на KAMELOT е в края на януари. Как вървят прослушванията до момента?

Прослушванията вървят страхотно, имаме около 800 имейла и кандидатури. Няма да обявим новия вокалист преди края на записите на новия албум. Освен, разбира се, ако информацията не изтече, което в днешни дни не е толкова трудно. Новият "официален" певец ще дебютира на летните фестивали.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация