SYMPHONY X се включват в LOUD FESTIVAL 2012  

Posted by Svuio in , ,


Loud Concerts има огромното удоволствие да обави SYMPHONY X като поредната група, която ще вземе участие в дебютното издание на LOUD FESTIVAL 2012. Пионерите на американския прогресив метъл ще свирят на 2 юни в Парка на Летище София, до Терминал 2. Това ще е първото гостуване на групата в България.

Петорката от Ню Джързи ще излезе на сцената на феста непосредствено преди хедлайнерите на вечерта W.A.S.P.. В същия ден, както вече стана ясно, ще забият и полските дет/блек метъл машини BEHEMOTH и италианската готик сензация LACUNA COIL. На следващия ден MESHUGGAH, ANNIHILATOR и SLAYER ще завземат парка на Летище София.

Останалите групи, които ще заемат място в афиша на LOUD FESTIVAL 2012 ще бъдат обявени съвсем скоро!

Двудневните билети за LOUD FESTIVAL 2012 на цена от 99лв са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg
Очаквайте още информация за LOUD FESTIVAL 2012. Повече подробности търсете в интернет сайта на LOUD FESTIVAL www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival .

LOUD FESTIVAL 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.

Symphony X

Symphony X са една от основнте фигури в съвременния прогресив метъл наред с имена като Dream Theater, Fates Warning и Shadow Gallery. Групата е създадена през 1994 от китариста Michael Romeo. Албумите им “The Divine Wings of Tragedy” и “V: The New Mythology Suite” ги изстрелват към върха в прогресив средите, а с албума от 2007 “Paradise Lost” Symphony X постигат значителен комерсиален успех.
През юни 2011 излезе осмият студиен албум на бандата от Ню Джързи “Iconoclast”, който е най-успешното издание на Symphony X досега.


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация