GUNS N' ROSES реюниън изглежда невъзможен според Steven Adler  

Posted by Svuio in ,

Бившият барабанист на GUNS N' ROSES Steven Adler говори пред Rolling Stone за въвеждането на бандата в Рок залата на славата и фактът, че Axl Rose отказа да присъства и свири с бившите си колеги от класическият състав.

"Надявах се е петимата да сме там и да покажем уважение към феновете свирейки заедно, но само на трима от нас им пука за тях и за това колко много са направили те за нас. И ние им засвидетелствахме нашата любов и уважение. Slash е най-важният човек в тази група и той е супер-дупер...всички членове са важни, но той е с основна роля защото израснахме заедно, започнахме всичко това заедно и беше чудесно да затворим тази страница с него."

За това как се е чувствал свирейки отново старите класики със Slash и Duff McKagan, Adler казва: "Страхотно беше, а Myles Kennedy свърши страхотна работа... Това е последното нещо, което ще кажа за Axl и което някога ще кажа. Чувствам се благословен и благодарен, че той беше част от тази глава в живота ми, но бяхме дотук. Толкова. Нямам желание да го познавам, работя или правя каквото и да било с него отново. Огромен товар падна от плещите ми. Чувствам се шибано свободен!"

"Ако събирането на класическия състав трябваше да се случи, то това беше моментът. Но с писмото си Axl показа на света истинската си същност. Както казах, човекът с когото исках да затворя тази страница и да започна нова е Slash."

Както е известно Axl Rose не се появи на церемонията и изпрати отворено писмо, с което ясно изрази нежеланието си да участва.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация