Jeff Hanneman вероятно няма да свири в България  

Posted by Svuio in

SLAYER разпространиха следното отворено писмо към феновете си:

"Фенове на SLAYER - време е да ви кажем какво се случва с Jeff Hanneman.

Както знаете Jeff беше ухапан от паяк преди повече от година и може би не знаете, че му се наложи на посети спешното и нещата бяха на ръба. Имаше съмнения, че може да се наложи ампутация на ръката и не знаехме дали въобще ще го преживее. За няколко дни той беше в изкуствена кома и претърпя няколко операции, за да бъде премахната умрялата или умиращата кожа от ръката му. Така, че разберете, беше в ужасно състояние. Измина около година откакто излезе от болницата и за това време трябваше да се научи отново да ходи, претърпя няколко болезнени присаждания на кожа, непрекъснато е на рехабилитация, за да възвърне силата на ръката си, но най-важното - той свири на китара. Всички бяхме много щастливи когато се качи на сцената за биса по време на концерта на Голямата четворка в Coachella. Оттогава му даваме всичкото време и подкрепа, от които се нуждае за възстановяването си, за да може да се върне в бандата в пълна форма и да се представи така както всички искаме.



Въпреки, че Jeff участва в няколко репетиции и пише музика от време на време, той реши да си отдели още време за възстановяване. Въпреки, че го искаме с нас на сцената, всички го подкрепяме в това решение. Затова сме много благодарни, че Gary Holt (EXODUS) ще продължи да го замества и ще бъде с нас по турнетата докато Jeff е готов. Колко дълго ще бъде това? Най-честния отговор, който можем да ви даде е: колкото е необходимо.

Искаме също така да знаете, че пишем и записваме някои неща за следващия ни албум и ще го завършим когато приключим турнето в края на годината. Gary ще бъде с нас в UK и Европа през май и юни."

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация