KAMELOT обявиха новия си вокалист  

Posted by Svuio in


KAMELOT ще дойдат в Каварна с нов титулярен фронтмен. Това е 30-годишният швед Tommy Karevik. Досега той се е изявявал в бандата SEVENTH WONDER. Бандата ще запише следващия си албум с новия певец и се очква да го пусне на пазара през септември.

Мозъкът на KAMELOT, китаристът Thomas Youngblood коментира: “Имахме около 800 кандидати за това място, сред които някои наистина добри и всепризнати музиканти. Не беше лесно да им откажем. Искаме да благодарим на всички желаещи за разбирането и ви пожелаваме само успехи за в бъдеще.”

В търсенето на певец, Thomas Youngblood открива, че YouTube е невероятен инструмент за това. “Гледах клип с участието на Tommy, в който чух негово изпълнение в студио и наистина се впечатлих. Подходът му към мелодиите и композициите пасват идеално на KAMELOT и по време на европейските ни концерти се убедихме какъв страхотен пич е той.”



Първата поява на Karevik на сцената заедно с KAMELOT е като един от гост-изпълнителите по време на Pandemonium World Tour през 2011г. Tommy казва: „Турнето беше много забавно и се запознах с много мили хора и придобих опит. Момчетата бяха много мили и си прекарахме чудесно заедно. По това време навлязох в музиката на бандата и се влюбих в отдадеността и предаността на феновете ѝ.”

„Много съм горд, че сега съм част от това семейство и нямам търпение да започнем нова ера с тази банда. Напълно разбирам, че това идва с голяма отговорност и ще бъде голямо предизвикателство за мен и като певец, и като личност, но можете да бъдете сигурни, че ще дам всичко от себе си. От този ден едно ново приключение започва!”


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация