STRATOVARIUS си намериха барабанист  

Posted by Svuio in


След продължителни прослушвания STRATOVARIUS най-накрая запълниха дупката в състава си. 24-годишният финландец Rolf Pilve ще седне на столчето зад барабаните преборвайки над 100 други претенденти.

Pilve заменя Jörg Michael, който прекара 16 години в бандата и записа девет студийни албума с нея.

Timo Kotipelto (вокали): "Въпреки свирепата битка, Rolf беше най-добрият от всички. Веднага видяхме прецизното му свирене, увереността и отношението. Има забележителна техника към която прибавя много музикантски стил на свирене, така че може да придаде нещо свое и към старите ни песни. Свирил е много видове метъл, така че бързото темпо или пък по-прогресивните части няма да са проблем. Каквито и песни да напишем в бъдеще съм убеден, че той няма да има проблеми да ги свири."

Rolf Pilve: "Готвих се усърдно за това прослушване. Научих всички песни, за които се разбрахме с всичките им специфики. Като допълнение научих и няколко допълнително за всеки случай. Да свиря с тези момчета беше чудесно и още на следващия ден ми казаха, че съм бил най-добрия. Последва още едно прослушване където наблегнахме на по-свободно свирене и джем-сешъни."


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация