Tuomas Holopainen: "Вече сме наели репетиционна за следващия албум"  

Posted by Svuio in ,


Metal Hammer TV направиха интервю с пианиста и основен композитор на NIGHTWISH Tuomas Holopainen преди концерта им в Лондон на 5 ноември.

За разделянето с вокалистката Anette Olzon по средата на турнето в С.Америка.

Сигурно е било шокиращо за всички.В нашето изявление оттогава казваме всичко. Това е личен въпрос и това е всичко, което искаме да кажем по темата. Разделихме се, така да се каже, приятелски и гледаме към бъдещето. Няма причина да се връщаме към подробностите и всичко останало. Имам предвид, че това не е политика, а рок банда.

За изразеното от Olzon недоволство, че групата е изнесла концерт без нея докато тя е е била в болница (Olzon пише в блога си: Rihanna не би поискала Britney Spears да пее вместо нея, ако се разболее).

Както казах, не искаме да се връщаме повече към онези дни. Въобще не искаме да говорим за това. Още веднъж, направихме изявление и хората могат да видят голямата картина между редовете. Нека оставим нещата така.

За решението на NIGHTWISH да продължат турнето.

Аз виждам NIGHTWISH като въртележка, която трябва да не спира да се върти, независимо от обстоятелствата. ТОва е нещо повече от 5 души, които правят музика. Това е институция. Това е нещо, което трябва да продължи хода си при всички положения. Последното нещо, което трябва да се случи в тази банда е да се отменят концерти или турнета. Просто продължаваш да го правиш - за хората, за нас, за всички.

За шансовете на Floor да стане постоянна вокалистка на NIGHTWISH.

Решихме да продължим с нея до края на фестивални сезон през 2013г. - ще се забавляваме и ще правим концертите по най-добрия начин, на който сме способни. Атмосферата в групата е много добра в момента и се наслаждаваме на това, което имаме сега. Всички ще си вземем малка ваканция. И вече сме наели репетиционна за следващия албум - между юли и септември 2014г. Виждате колко надалеч планираме. Но след последния фестивал през август ще има едно голямо нищо за няколко месеца. В този ред на мисли бих казал, че всичко е възможно, но това не е нещо, за което мислим в момента защото наистина не се налага.






0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация