Официално обвиниха фронтмена на LAMB OF GOD в убийство  

Posted by Svuio in



Чешкия информационен сайт Novinky.cz съобщи, че фронтмена на LAMB OF GOD Randy Blythe официално е обвинен от местните власти за смъртта на фен по време на концерт на групата в Прага преди две години. Пражкия граждански съд има три месеца да определи дата на делото и да предаде случая на полицията за допълнително разследване.

Blythe може да бъде осъден на дълги години затвор заради това, че през 2010г. избутва от сцената фен, който при падането наранява главата си и почива няколко месеца по-късно от раните си.

В интервю веднага след като беше свободен от ареста през август Randy коментира възможността да се върне в Чехия, за да бъде съден:

"Чувствам се морално отговорен да се върна там и да се изправя срещу обвинението. Семейството на жертвата се справя с огромна болка и те заслужават някакви отговори. Да загубиш детето си е най-лошото, което може да се случи на един човек. Искам да изчистя името си. Трябва да обикалям света и да изнасям концерти. С това се занимавам. Няма да се крия тук. Невинен човек съм. Ще отида в съда и ще видим какво ще стане."




0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация