Пролетен Виндидж Базар & THE BULLETS - live rock'n'roll концерт  

Posted by Svuio in ,

Винтидж базар, концерт на гръцката рокабили банда THE BULLETS и снимки за видеоклип. Всичко това ще се случи на 20 Април 2013 г в столичния клуб MIxtape 5, който в рамките на цял един ден и нощ ще е място за истински празник на любителите на винтидж и рокендрол културата. Това ще е най-мащабното събитие организирано от интернет медията Rockabilly.bg и второ издание на превръщащият се в традиционен Vintage Bazaar.

Началото на базара е в 12ч на 20.04.13, когато врати ще отвори малката зала на клуба. Ще бъдат представени над 20 творци и магазина, включително гости от Гърция. Винтидж атмосфера, пролетни коктейли, музика от 50те ще поддържат висок градуса на настроението през деня в очакване на предстоящата щура рокендрол нощ.

В 21ч. oтваря врати голямата зала на Mixtape 5. В очакване на The Bullets , Rockabilly.bg ще се включи със своята музикална селекция.

Куршумите!!!

Групата е създадена през 1988г в Солун, тяхното уникално rock’n’roll звучене е взривяваща смесица от сърф, гараж, рокабили, doo-wop.

Go Citizen откриват THE BULLETS за нашата сцена още през 2008г. THE BULLETS ще излязат за пети път пред българска публика. Взривяващи,разтърсващи близо три-часови лайфове умопомрачаващо удоволствие, което не бива да изпускаш.

Предстоящата вечер ще е по-специална. „Куршумите” са във възторг от нашата горещата публика и ще запишат част от новия си видеоклип на концерта си в България.

Видео от последното гостуване на The Bullets в София:



Билети за концерта ще се продават на място в деня на събитиеот- club Mixtape 5.

Цена на билета за концерта на The Bullets: 12лв.

12.00-19.00ч. Пролетен Витидж Базар: вход свободен
21.00ч Концерт на The Bullets

20 Април (събота) 2013, София, клуб Mixtape 5-НДК, подлез Галерия

Повече за The Bullets в Rockabilly.bg.


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация