David Draiman: DISTURBED не са се разпаднали  

Posted by Svuio in , ,

Фронтменът на DISTURBED разкри подробности около настоящата ситуация на кариерата си. Той подчертава, че в момента се е съсредоточил над групата си DEVICE, но това не означава, че с DISTURBED е свършено и добавя, че нов албум ще има когато му дойде времето.

"Disturbed не са се разпаднали. В продължителна почивка сме. Гигантът спи, но не е мъртъв. Съществуването на проекта ми Device по никакъв начин не сочи към края на Disturbed. Това е допълнителен проект, точно както Maynard James Keenan от TOOL си има A PERFECT CIRCLE или Corey Taylor от SLIPKNOT, Който си има STONE SOUR. Това е просто един музикален отдушник, който се появи случайно, но съм доволен, че се случи защото ме изпълва креативно. Няма за цел да замести Disturbed, защото нищо не би могло."

"Членовете на Disturbed са в добри отношения помежду си. Редовно си пращаме съобщения и се подкрепяме. Евентуален следващ албум на Disturbed ще се случи когато времето е подходящо, когато сме готови и изпълнени с енергия да задвижим отново машината."

Едноименният дебют на DEVICE излиза утре.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация